Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.
 

Een goede voorbereiding op je bevalling én herstel na de bevalling

 
Een goede voorbereiding op je bevalling én herstel na de bevalling

Zwangerschapscoaching

Als je op zoek bent naar een cursus die je niet alleen tijdens de zwangerschap kan volgen, maar ook na de bevalling, dan is ZwangerschapsCoaching wellicht iets voor jou. Tijdens deze cursus ben je zowel actief door middel van oefeningen, als interactief bezig met je zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

LEUK! Bij deelname aan één van onze zwangerschapscursussen krijg je een goodiebag cadeau met leuke items voor jezelf en de baby.

Inhoud

ZwangerschapsCoaching - voor de bevalling

Een cursus die bestaat uit een actief gedeelte waarin je bezig bent met verschillende zwangerschapsoefeningen, gevolgd door een informatief en interactief gedeelte over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Speciale oefeningen voor bekkenbodemspieren en houding helpen je om klachten te voorkomen.

Je oefent naast ademhalings- en ontspanningstechnieken ook houdingen om weeën op te vangen. Zo ga je goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling tegemoet. Tijdens de lessen is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen met medecursisten. Eén bijeenkomst is je partner ook welkom. Wij raden je aan om te starten tussen de 26e en 30e week van je zwangerschap.

Coaching - na de bevalling

Door snel na je bevalling te beginnen met actieve oefeningen bevorder je het herstel van je lichaam. Daarnaast kan je met medecursisten ervaringen uitwisselen over de bevalling en het ouderschap. De cursus zwangerschapscoaching sluit af met 1 les na de bevalling. 

Duur

Aantal bijeenkomsten: 
- 6 lessen voor de bevalling van 1 uur
- 1 les voor de bevalling van 2 uur, in deze les is je partner van harte welkom    
- 1 les na de bevalling van 1 uur

Kosten 2017

Met een Careyn Kaart kan je meedoen voor € 135,-. 
Zonder Careyn Kaart betaal je € 175,-. 

Diverse verzekeraars vergoeden deze cursus, je kan dit bij je eigen verzekeraar navragen. 

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan via de agenda hieronder. Selecteer de cursus van je keuze en schrijf je in. Ook kan je contact met ons opnemen via tel. 088 123 99 88 of keuzepakket@careyn.nl.

Voorwaarden

Bekijk hier de cursusvoorwaarden

Agenda

Klik op de datum om in te schrijven.

Datum
Aanvangstijd
Plaats
19:00
Woerden
19:00
Woerden
19:00
Woerden
Deel deze pagina: