Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Lees meer
 

Overige zwangerschapscursussen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle overige, maar ook leuke en leerzame, zwangerschaps- cursussen en activiteiten. Op deze zwangerschapscursussen krijg je korting met de Careyn Kaart.

Onderstaande cursussen worden niet georganiseerd vanuit Careyn, maar door samenwerkingspartners. Deze cursussen zijn uitgesloten van de goodiebag-actie.

Breda, Etten Leur, Oosterhout  |  Mom in Balance 

Je bent zwanger, onlangs bevallen of al een tijdje moeder en in je drukke leven wil je ook graag actief en verantwoord blijven bewegen. Mom in Balance biedt actieve sportprogramma’s als zwangerschapscursus of nagym. Zo blijf je optimaal in shape! Lees meer

Brielle  |  Samen Bevallen

Cursus: Samen Bevallen Docente: Rosa Vonk - Mansoori Tel. 06 - 24 72 71 06 Meer informatie over de inhoud van de cursus? Kijk op www.samenbevallen.nl

Voordeel met de Careyn Kaart € 25,- korting op het cursusbedrag van de complete cursus.

Delft, Zoetermeer, Lansingerland  |  Mom in Balance

Je bent zwanger, onlangs bevallen of al een tijdje moeder en in je drukke leven wil je ook graag actief en verantwoord blijven bewegen. Mom in Balance biedt actieve sportprogramma’s als zwangerschapscursus of nagym. Zo blijf je optimaal in shape! Lees meer

Delft, Den Haag, Schiedam  |  Doula-Li zwangerschapsbegeleiding

Je zwangerschap en bevalling wil je natuurlijk zo prettig mogelijk ervaren. De zwangerschapsbegeleiding van een doula ondersteunt jou en je partner hierbij. Een doula is een coach. Tijdens je zwangerschap en bevalling werkt ze met je naar een positieve bevallings-ervaring en stimuleert je zelfvertrouwen. Ze is een begeleidster die aanstaande ouders op een niet medische manier ondersteunt.

"Ik voelde me veilig tijdens de bevalling"

Meer informatie

In Nederland is bijna niet mogelijk om te kiezen bij welke verloskundige je graag wilt bevallen. Maar een doula kies je wel zelf! Dit betekent dat je bepaalt met wie je die bijzondere momenten van zwanger zijn en bevallen wilt delen.

Tami Kalir is de doula achter Doula-Li. Zij is al lang werkzaam in de zwangerschapswereld en is opgeleid tot doula, fysiotherapeut, zwangerschapsdocent en docent shantala babymassage. Haar werk als doula is een grote passie en daardoor is ze er ook zo bedreven in. Ze zorgt ervoor dat je belangrijke keuzes zelf kunt nemen, dat jij aan het roer blijft staan. Tijdens de zwangerschap, de geboorte en de periode kort hierna.

Praktisch gezien ondersteunt Tami je ook tijdens specialistische afspraken zoals een verloskundige, specialist, et cetera. Ze kan je vergezellen tijdens een zwangerschapscursus. Het belangrijkste is dat ze opkomt voor jouw belangen en wensen en je ondersteunt bij medische beslissingen. Tijdens de bevalling wijkt ze geen moment van de zijde van de vrouw. Als doula zorgt Tami dat de bevalling zo aangenaam mogelijk ervaren wordt. Voor moeder en kind en iedereen die aanwezig is.

Locaties

Doula-Li verwelkomt cliënten uit Delft, Delfgauw, Pijnacker, Nootdorp, Den Hoorn, Schipluiden, Rijswijk, Ypenburg en Den Haag. Als zij binnen 30 minuten autorijden bij je kan zijn, dan is een goede en snelle dienst binnen handbereik.

Voordeel met de Careyn Kaart 

Met de Careyn Kaart krijg je 15% korting op de doula pakketten van Doula-Li. Kijk voor meer informatie op de website van Doula-Li.

Om korting te ontvangen heb je een actiecode nodig. Je kunt deze code op de pagina zien indien je bent ingelogd onder je Mijn Careyn Kaart account. Je kunt ook contact opnemen met Careyn Klantenservice. Hou je Careyn Kaart nummer bij de hand.

 

Delft  |  Zwangerschapspilates

Zwangerschapspilates is een goede manier op in vorm te blijven voor aanstaande moeders. Het geeft je kracht, balans en uithoudingsvermogen. Ook kan het je helpen je bevalling te vergemakkelijken. Je kan in elk trimester meedoen. Onze lessen zijn gebaseerd op de STOTT PILATES techniek.

De focus van de lessen ligt op het openen van de schouders en borstkas zodat je meer ruimte en vrijheid krijgt voor je ademhaling en je groeiende baby. Ook gaan we aan de slag met diverse oefeningen om je armen en benen sterker en fitter te maken. Onze lessen helpen je lichaam, hoofd en emoties de bevalling bewust en met vertrouwen tegemoet te gaan.

Tarief 2017
Losse les                                               € 12,50
10 lessen kaart                                     € 115,00
10 lessen kaart met Careyn Kaart           € 99,-

Leslocatie en tijden
Womanhood Studio
Vlamingstraat 68
2611 KZ Delft

De lessen zijn iedere woensdagochtend van 10:30 – 11:30 uur.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en registratie aarzelt u dan vooral niet om te bellen naar Womanhood Studio via tel. 06-2442 9995 of mail naar info@womanhoodstudio.nl.

Leidsche Rijn  |  Zwangerschapscursussen Cesartherapie LR

Cursussen:

- Fit tijdens en na de bevalling - Compactcursus - Samen Voorbereid - Partner Privé cursus - Fit na de bevalling - Zwanger Fit - Mama Fit

Aanbieder: Cesartherapie Leidsche Rijn Kijk voor meer informatie over de cursussen en tijden op www.cesarleidscherijn.nl

Voordeel met de Careyn Kaart 10% korting op het cursusbedrag van alle zwangerschapscursussen.

Maarssen  |  Zwangercursus en Zwangercursus Plus

Aanbieder: Zwanger - Etcetera
Docente - Marja Schikker
Locatie: Maarssen 

Kijk voor meer informatie over de cursussen op www.zwanger-etcetera.nl

Voordeel met de Careyn Kaart
5% korting op het cursusbedrag. 

Schiedam  |  Zwangerschapsyoga

Cursus: Zwangerschapsyoga
Aanbieder: Yoia yogastudio Schiedam
Docente: Romanie Noordegraaf

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de cursus en de tijden op www.yoia.nl

Voordeel met de Careyn Kaart
10% korting op het cursusbedrag 

Deel deze pagina: